Webdesign

Een mobiele website

Een mobiele website maken is meer dan enkel een mooi ontwerpje. Een website moet ook goed in elkaar zitten en gebruik maken van goede, hedendaagse technologieën.

Daarom werken we gestructureerd aan onze websites. Door stap voor stap een website te bouwen, komen we tot het perfecte plaatje: een mooie website, een werkende website en een gebruiksvriendelijke website. Een ontwerp gemaakt voor jouw bedrijf! Een uniek design dat past bij het imago van je bedrijf en aanleunt bij de bestaande huisstijl.

We gebruiken geen oeroude talen, maar we programmeren met up to date technologieën zodat je responsive website klaar is voor de toekomst. Al onze websites worden gebouwd volgens de webstandaarden, uiteraard.
We proberen de bezoekers op een efficiënte en snelle manier te leiden naar de informatie de ze zoeken. We denken na over de structuur en de navigatie in de website. Hier schudden we niets uit onze mouw maar baseren we ons op verschillende usabilty onderzoeken.

Zelf de inhoud aanpassen, super simpel!

Eenmaal de website is opgeleverd, heb je geen webmaster meer nodig. Gewoon inloggen en je kan de inhoud van de pagina's aanpassen.
Gebruiksvriendelijkheid vind je niet alleen terug op je website maar ook in het CMS (Content Management System). We proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken om inhoud aan te passen, foto's toe te voegen en kleine mailings te versturen.

Goedkoop responsive webdesign

Een website met responsive design gaat detecteren wat de schermgrootte is van het device waarmee je surft. Het responsive design zelf is opgebouwd uit blokken (tekstblokken, afbeeldingen, ...) die vanaf een bepaalde breedte een andere positie krijgen of onzichtbaar gemaakt worden. Op die manier controleren we hoe je website eruit ziet op een kleinere of grotere schermgrootte.

Het lijkt logisch, maar de mogelijkheid om te surfen met een smartphone of tablet heeft een verregaande impact op het surfgedrag. Webdiseno speelt daar op in.

Navigeren met je vingers vereist grotere knoppen, gebruikers verwachten nog steeds snelle laadtijden ondanks mobiele verbindingen en het feit dat je mobiel bent, betekent dikwijls dat je minder geconcentreerd surft. Een goed responsive design is de technische oplossing. Een vlotte en logische gebruikservaring blijft echter centraal staan.

Je website schalen alleen is niet voldoende. Webdiseno gaat samen met jou op zoek naar een aangepaste boodschap van je bedrijf of organisatie, startende vanuit het kleinste scherm. Deze mobile first aanpak gaat uit van de verschillen in surfgedrag. Een doordachte informatie architectuur legt de aparte structuren vast voor smartphone, tablet en computerscherm.

Trek deze website maar eens smaller en zie het verschil! Webdiseno maakt goedkoop mobiel webdesign mogelijk voor u.